Kan det bli mycket roligare??



Lilla Rasmus... och Koos ... jisses!

HOt hot

Massa varm ute... Kanonväder verkligen. Hoppas att det håller i sig och är så här när vi ska paddla kanot nästa vecka. Det skulle passa mig ypperligt... Bara stoppa ned handen i vattnet och svalka sig lite... mmmm!

Vill ut i solen idag med. Men det går knappt när det är så varmt som nu. Man måste nästan bosätta sig vid en sjö och det hinner inte jag för jag ska jobba ikväll. Men imon är jag ledig och då är det tänkt att vallfärda till Karstorp...

Blir en musikvecka denna vecka. Ska på rhapsody i Boulogner imon, bror och jag fick ett infall och beställde biljetter på första sektionen. Hoppas för fullt att det är bra och att man inte rinner bort i solen.
I helgen blir det mer musik. Klubb kaliber kalaset. Danmjöl har då fortfarande inte köpt biljetter... dumgubbe... men han hinner säkert.

Jobbar min sista dag på torsdag... sen är det semester som gäller. Har iof bett att få två nätter v 34... men vet inte om jag får dem än. Får vänta o se.

Dansmatta!!

Hahahahahah!

Så himla kul. Har köpt en dansmatta till PS2... och jag suger på att dansa.

Men det är riktigt bra träning och det är det som är målet.

Kläder, kläder, kläder!

Längtar massa till hösten. Jag är en riktig höst människa... älskar tjocka koftor och små halsdukar... och så skor så klart... massa fina höstskor. Har idag kollat lite med på budgeten och blev så glad att jag fick en knäpp i huvudet och beställde massa kläder. Fast det är nog ingen fara för jag brukar skicka tillbaka hälften för att de sitter fel eller inte alls är så fina som de såg ut att va på bilden. Men mycket blev det iaf. Här är några av plaggen.

LÖN!

Började iof räkna ned till lön redan förra veckan, men nu är det inte långt kvar.
Och kan säga att jag blev positivt överraskad när jag fick lönebeskedet... ungefär 4000 kr positivt överraskad. Tack ska ni ha.... eller tack ska jag ha. Det är ju jag som har jobbat.

Kumla!

Har kommit hem frå Kumla idag. blev en natt extra. Det har varit riktigt kul och kanonväder. Är så roligt att träffa alla och skäms lite för att vi inte ses oftare. Ska verkligen försöka bättra mig, sorkarna v'äxer så fort.

Här kommer iaf lite bilder från kvällen igår när vi var hemma hos Johan och grillade.



Småsorkarna

Ninosen


SysterYster och en lillstrumpa!


Inte en, inte två, inte tre... men NIO små vovvar!


En gammal farbror med stil.


Utsikten från Johans altan. Helt ok mysfaktor på kvällen.

tillfällig return!

Tänkte passa på att skriva lite. Har hänt massa men har inte kunnat sitta vid datorn tack vare min dumma nerv. Ska göra ett försök att sitta lite nu och uppdatera.

Vad har hänt. Vi firade 2 år som förlovade... Blev jättemysig 3 rättersmiddag på Frestelsen med massa prat och framtidsplaner/drömmar. Hälsade även på svärisarna och sa hej och lycka till på resan, de skulle åka till tyskland dan efter kolla på Formel 1 som vi gav Leif i 50-års present.

I onsdags kom gammelfolket och hälsade på när de hade lämnat svärisarna på bussen. De tyckte massa om våran lägenhet.. men det gör de oavsett vart vi bor. De är så snälla. Fick massa god hemmagjord vinbärssaft... smakar som en sommaräng full med sol.

Har försökt att gå en del när jag varit sjukskriven. Slutade med att jag fick blåsor under fötterna. Skit skor. Tänkte skaffa mig ett par bättre promenadskor. För det hjälpte att bara byta skor så kändes det genst bättre.

Började jobba i fredags igen, det gick bra. Lite stel och sölig... men det går. Lördagen var värre. Mycket tunga patienter och massa att göra. Lite rädd inför 5 dagar nu när jag ska jobba.. men får vila mycket imellan och äta lilte värktabletter så går det nog.

Nu är jag iaf ledig tills på torsdag. Ska idag ned på stan och fika lite med Maria. Sen hem och packa. Ska åka till Kumla tills imon kväll eller onsdag morgon och hälsa på systeryster och sorkarna. De är där och ska fixa en altan till sorkarnas farmor. Tänkte först besöka dem i GBG men då de inte var där får man åka till Kumla istället. Finns tydligen nått vattenland där som vi kanske ska åka till om det är fint väder. Ska bli riktigt kul. Har ju inte sett dem sen de fylde år och det var ju i maj. Nu går de och grejar... är tydligen överallt och ingenstans samtidigt så det blir en del att hålla koll på.

Nu blir det bussen till stan.

...

Mycket händer men orken vill inte skriva ned det!


Kanske en annan dag eller senare!

2 år!

Idag har vi varit förlovade i 2 år... en lyckodag. Minns den som igår, men känns som vi varit förlovade i evigheter. Älskar dig fortfarande lika mycket om inte mer. Du är min ängel. Min ängel på jorden.



Älskar dig!

Du...

Får jag gömma några drömmar hos dej?
Några naiva och vackra
som andra kanske skrattar åt.
Jag vill låta dom bo
längst inne i dej.

Får jag dansa klumpigt
och sjunga falskt för dej
en solig dag
när hjärtat spränger i bröstet?
Se inte till reflexerna,
upplev källan!

Får jag vara i din värme
och långsamt mjukna
när själen blivit lite frostbiten
Håll om mej
tills jag ler igen!

Får jag slösa min kärlek på dej?
Får jag skratta, krama, sjunga, gråta
och dansa av kärlek
utan att du blir rädd?
Jag vill se dej i ögonen
och låta ett leende
berätta att jag älskar dej!

Sigrid Renklint

Falsk ischias!

RIngde Våc med min dåliga rygg... har tydligen nått som heter falsk ischias. Ska gå massa och sitta så lite som möjligt.. inte lyfta och inte jobba... Bajs på dem!

Gillar ju mitt sommarjobb. och nu får jag inte jobba... taskigt tycker jag. Ska gå massa tills på torsdag och ringa jobbet då igen.
 
Ska återgå till planläge nu.

Uppdatering!

Massa har hänt men det blir här i korthet för faan vad ont det gör.

Spelade spel med Sara och Benny både torsdag och fredag. I fredags spelade vi risk i 6 timmar... Satt i köket och spelade. Min rumpa tog stryk, eller iaf nån nerv i ryggslutet. Tänkte inte mer på det... spelade klart och sov sedan som en gris.

Lördag åkte vi till Hjo och träffade folket där... de hade lekt sen kl 11 och vi va inte där förens efter 13 nångång. Men då blev det promenad till parken... stopp på LIndgatan på vägen då himlen öppnade sig... tur att man har lite ställen på vägen där man kan stanna. Sen blev det parken och slöjdmässan. Inget som lockar mig tokmycket kan jag säga... mycket pluttinuttigt och mycket konstigt dammsamlande. Men jag lyckades iaf hitta ett litet halsband. Sen blev det fisk på siken och promenad i hamnen. Mer mässa och sedan promenad hem. På hemvägen blev det regn igen... snacka om tajming. Väl hemma blev det vila, god mat, mer mat och ännu mer mat och tjöt fram till natten... Mycket trevligt. Sen bar det av hemåt. SÖMN!

Söndagen blev många planer men inte massa gjort... ändrade oss lite hela tiden. Tillslut blev det en runda i skogen runt karstorp och mamma skulle naturligtvis bada. Sen blev det slapp, mat, slapp, mat, slapp... haha.. och sen bio. Kollade på Mama Mia... den var grymt medryckande. Helt klart värd att se.

Måndag idag... fortfarande ont i den hjälva nerven... piss! Hoppade över shoppingen... inte likt mig. Mor fick åka ned själv. Papps åkte till fastis och mannen jobbar... helt enkelt bara jag och sork hemma... hur jäkla skönt som helst... men lite skulle jag viljat shoppa. Men nu blir det slapp i stället... så skiten i rumpan går över och så jag kan jobba imon.

23:36

Ja kl är 23:36 och vad gör jag...? - Jag lagar mat... sant... vad ska man annars göra när det är skit på tv och inget roligt att göra. Blev sommarkyckling med ris... fast utan kyckling.. haha hade ingen så det blev med fläskfile i stället... det går säkert också bra... Så helt enkelt sommarfilé. Får man bara längta tills imon när jag ska äta den.

Varför!

Blir så ledsen. Du vet att det gör så jävla ont. Jag vet att jag har problem med det är nått som jag ska jobba på. Men ändå gör du det. Varför? Finns det ett behov. Varför inte bara låta det vara. Det var inte längesen det kändes så här. Regnet föll och träffade vattnet... det var så oerhört vackert och sorgligt på samma gång. Faan vad ont det gör.


Biljetter beställda!

Nu är det bestämt att David, jag, Niklas, Daniel och hans tant ska åka och parta... ska bli så himla kul.




Bl.a. kommer Nationalteatern och det är ju självklart därför vi ska åka. (Så här kanske det kommer se ut)


Men även kul att se Magnus Uggla...


Within temptation...


 och Takida...


Kommer bli en grym helg!

Segis!

Idag är det en trög dag. Händer inte mycket. Är ledig och tänkte att jag skulle städa lite... Men vädret är kanon och en del av mig vill gå ut o sola o bada... en annan del vill att det ska bli städat och klart... en tredje del vill bara dra ned alla persienner och kolla på nån mysig film. Snacka om att känna sig delad. Men jag har iaf städat lite o då kan jag låssas att den delen fått sitt. Får se vem som vinner av de andra...men jag har mina aningar.

Ska ta en tripp till Jkpg imon. Ska lämna in sväris som skadat gods på Media Markt =) Sen blir det en fika hos min älskade LottiePottie... och naturligtvis IKEA... detta ursvenska, beroendeframkallande helvete som man bara måste älska. Ska jaga efter ett nytt köksbord och lite pryttlar... brukar tyvärr bli mycket pryttlar... men man kan ju leva på hoppet att det bara blir några.

Kan inte påstå att det finns massa planer för kvällen heller. Men ska få rutorna på bilen tonade och sen skulle jag på sommarpub... men det tar emot då jag inte tänker dricka och då jag ska upp tidigt imon. Kanske slutar med att jag åker till svärisarna redan idag så slipper jag gå upp så tidigt imon. Kanske kan få dem att grilla lite också och det är ju aldrig fel.

Hahaha!


Kurmit hallen!

Nu börjar Kermithallen bli klar. Lovade Maria att lägga upp en bild på den fina mattan som hon köpte åt mig. Tack Maria. Den passar kanonbra och så mina fina nya tavlor... love love love!



Överlevde!

Har överlevt helgnätterna utan problem. Var riktigt kul faktiskt att jobba natt. Det enda negativa ver nog att jag sover bort större delen av dagen så det känns som man aldrig är vaken... trotts att man är vaken hela natten, men då jobbar man så det räknas inte.

Det gick bra iaf. Natten till lördag var hur lugn som helst. Kom inte upp alls mycket patienter.. Åkte hem, sov lite och sen blev det fika på stan med svärisarna. Sen var det dags att sova lite igen och sen jobba. Natten till söndag var lite värre. Blev nästan fullt på avdelningen så när som på en plats. Hade till och med en patient som låg i korridoren... dock inte pga överbeläggning utan pga att denne inte kunde vara tyst. Alla andra sov ju... tyckte de skulle få fortsätta med det.
Blev lite blandat... lite hjärta, lite intox och så några konstiga fall som man inte viste vad man skulle göra av. Som vanligt helt enkelt.

På söndag vaknade jag kl 15, upps!, av att mannen väckte mig. Då hade de snälla männen målat och tapetserat klart hela köket. Det blev verkligen jättefint. Nu saknas bara ett nytt köksbord. Sen får jag anse mitt kök som klart. 

Pillade upp lite tavlor och lampor o bjöd svärisarna på mat. Sen var det kväll och vi va sega som sjutton. Efter helgen har det inte hänt så mycket, sovit.. vart en sväng i Skara... ätit.. tvättat... sovit igen.. ja Inte mycket helt enkelt. 

Idag ska jag till stan iaf. Tanken va en fika me Micca men får inte tag på henne så kanske en fika med Maria istället. Kan ju ta med mannen också och så kan han ta med Challe så blir det storfika... får se får se.  

Köket innan:


Köket efter:

(Tyvärr hade jag inga bilder på den stora väggen innan men den är lika fulgul som fönsterväggen så man får tänka sig skillnaden)

RSS 2.0