Dag två på sommarlovet!

Var även denna en underbar dag.

Vaknade massa för sent efter fredagens öl. Men vad gjorde det? - Det är ju sommarlov.
Åt en mysig frukost på balkongen. Bestämde oss för ett varv ned till stan för att sedan tillbringa kvällen i Hjo.. igen.

Cyklade ned på stan. Va ett himla ståhej där. Nått "walk for life" projekt. Gjorde kändisspan på Bert-fjärt och LillBabs. Inhandlades en helt underbar fågelbur som ska bo på balkongen... ska fota den när den har kommit upp. Sen blev det linnen, shorts och flippisar allt för att få så mycket sol på mig som möjligt. Tänkte köpa ett par crocs, men det gick verkligen inte, bara tanken på att ha mammutfötter gjorde att det vände sig i magen på mig. Så flippisar fick det bli igen.

Cyklade hem, ringde lille bror och off to Hjo. Där tog vi en lunch på siken... så klart.. vad annars. Köpte lite glass och for hem till svärisarna.  Där flöt drickan fritt i kroppen sen flera timmar skulle jag gissa... Det va ett glatt gäng. Gbg:arna var här också. Det solades, dracks en cider,  kastades konstig boll med karborre, togs en cider, åts underbar grillad fisk i foliepaket med färskpotatis och jordgubbar till efterrätt, togs en cider. Å så spelades det kub... och så klart togs det en cider. Vi vann... massa gånger. =)

Mmmmm underbara sommarlov!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0