Sommarlovets första dag...

... var helt helt helt underbar.

C och jag bestämde oss för att åka till Hjo. Solen värmde och sjöns bris gjorde så vi stortrivdes. Blev lunch på siken... Jäkla pippisar som skulle äta upp den för oss. Strosade runt i alla affärer och kände oss riktigt turistiga. Köptes dock inget. Hamnade på strandpromenaden och badade fötterna i Vättern. Sedan bar det av mot stan igen... det vill säga 50 m bort. Lallade oss in i parken där C hittade en beundrare. Köptes glass i STORA lass på Frestelsen, en fördärvet och en va de nu va med massa för mycket chokladsås på. HAha man får skylla säg själv om man är girig.
Hittade en second hand, en klänning och ett par flippisar blev inköpt. Massa blommor plockades och utvärderades efter doft. (du är rolig du). Sedan tillbaka till Siken, köpade en fiskus till mannen och sen hemåt.

På vägen hem tyckte vi att vi ville leka mer. Så det bestämtdes att det skulle intagas öl på stan. Ringde bror och Oyny så fick de följa med. Hamnade på Mummel, öl intogs och solen sken fortfarande... Jisses vad vi njöt.
När vi satt där kände vi att vi inte riktigt hade lekt klart så det bestämdes grillning och systemet.

Ramlade in på systemet köpte lite grilldricka, sen handla grillgrejs och sen hem och förbereda. När mannen kom hem blev det grillning och intag av mer öl i solnedgången.

Va nog den bästa starten på ett sommarlov som man kan få. Älskar denna dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0