Götasalen!

Sitter i Götasalen i skolan... som vanligt när det ska pluggas. Fick i morse veta att våran pissiga handledare inte informerat oss om att vi har metodseminarie idag... det skulle man anmäla sig till. VI tänker gå utan att va anmälda... men samtidigt fick jag också veta att det håller på till kl 17 och det kan jag ju inte påstå att jag längtar efter... men vi får nog överge lite tidigare. Vi har ju inte förberätt några frågor ändå. Hoppas bara det finns en vettig anledning att sitta där... annars känns det ju bara som slösande med tid. Menar ju att det kan va mycket viktigare att gå till stan o köpa lite glass o naglar till Carro =P hehe.

Det är nämligen planen att vi ska hamna på stan efter plugget idag, men får väl se hur tidigt vi kan avvika från seminariet och hur mycket ork det finns kvar.

Har iaf bestämt att vi ska ha långvecka denna vecka med.... blir mån-ons. för tredje gången nu under det här arbetet... lite slappt... men vi är ju insnöade och tror på fullaste allvar att vi har kommit långt med arbetet och då är det nog ok. Är ju valborg o första maj i slutet av veckan, då ska det grillas, titta på hundar kanske, bjuda längväga gäster, fira 2 st 2 åriga sorkar och Carro ska flytta så vi kommer behöva ledigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0