Helgen!

Har ju varit en långhelg som sagt. Massa har hänt.

I torsdags fyllade jag år. Fick blommor av mannen och besök av den sammes farmor, farfar o päron. Blev lite fika på blueberry cheesecake och inkaserande av lite presentpengar och en blomma.

I fredags fick jag frukost på sängen (inte rätt dag men rätt tänkt). Sen blev det pysslande hela förmiddagen inför bröllopet. Iväg till Forshem och massa tårar i kyrkan. Fotograrering utanför och vidare iväg till Götene för mat o mingel. Tappade bort oss lite på vägen... men det löste sig till slut. Va en himla trevlig kväll. God mat och trevligt sällskap. Tackar massa för att vi fick komma. När vi kom hem stod en blomma utanför dörren... Massa fin med en liten chokladask till. Grattishälsningar från Flullen =) Tack tack

Lördag blev det spontan fika på stan med Maria. Jisses kändes som hela skövde hade samlats i centrum... och Alcazar. Va shopping helg med massa event o rabatter. Tog en glass i solen och inväntade systeryster och Ninosen som skulle komma med tåget. Övergav Maria o tog med Gbgs folket hem. Hann prata lite skit o öppna paket innan päronen och bror ramlade in. Blev en fika till i lekparken på nån tårta från lidköping som far tydligen har bakat en miljon gånger när han jobbade där... för en miljon år sen. Fick mer paket och blommor. Slappade och sedan åkte vi till Joes för att möta upp svärisar och Therese med hane. Va en lång, trevlig och mycket god middag. Fick ännumer paket. Sen lämnades Ninuten och mamuten på tåget resten åkte hem till oss där jag fick fler blommor. =) har massa fina blommor hemma nu.

Söndag skickade vi iväg päronen efter frukost och tog oss ned till stan för att köpa sorkkläder (syster tyckte de vi hade var massa för stora) och bror skulle köpa presenter till Gbg sorkarna. Kollade Therese som gick modell för Spirit, lunchade lite med mannen, träffade Dennis, Malin, Sara och Benny. Tog gratisbusssen till djurmagasinet... Niklas flirtade lite så de ska vilja ha honom jobbande där (möte idag om ifall de ska anställa, *håller tummarna*) Sen vandrade vi hem. Dog i var sin soffa. På kvällen blev det grillning och Van veeteren med grillfolket.

Kanontrevlig helg. Massa händelser så nu skulle jag behöva en helg till att vila på =P Men planerar att syselsätta mig massa nästa helg också... så vilan den skiter vi i.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0