Byte av x-jobb!

Ska ju skriva om Patientens upplevelse av omvårdnad efter självmordsförsök. Men som en liten snilleblixt på en annars ganska tråkig föreläsning ramlade en ny tanke in i huvudet på Carro och mig. Hur skulle det vara att skriva ett x-jobb om möljigheterna kring att sätta en PVK i en penis.... Mycket intressant tyckte vi och började diskutera huruvida den penis som skulle utsättas för detta hade varit tvungen att vara erigerad. Ur denna exeptionellt högintelligenta diskusion kom iaf både ett syfte och en frågeformulering till designen fram... Snabbt som attan funkar hjärnan när den får tänka som den vill =)


Syftet är: att undersöka om det är möjligt att sätta
en pvk på en penis och killens upplevelse av detta:
en kvalitativ studie.
 Problemformulering: Kommer killen kunna hålla
erektion under hela proceduren? om nej: varför?


Har även studerat tidigare forskning kring detta områda och insåg... dock genom Google, ej Cinahl... att det inte finns några tidigare studier inom detta ämne. Så det är ju helt perfekt. Men det fanns en massa sidor om erektion och penisförstoringar... men detta ingår nog i ett helt annat x-jobb, (skulle iof vara intressant att studera den sida som hävdade att de hade grejer som kunde göra en penis större medans man tog ett bar, med garanterad efekt och diskret leverans... men det tillhör nog inte heller vårat område tyvärr).

Det som återstår att studera är nog hur man kan se detta ur ett omvårdnadssyfte... Alla tips är välkommna.



Kommentarer
Postat av: Carro

Hej du!

Måste informera dig att jag gjorde ett försök att rekrytera killar till vårat nya ex-jobb.. Några fattade ingenting och sa att dom gärna ställde upp, medans andra (främst ssk-studenter) sa typ NEJ asg

Men som sagt. Vi är nu en bit på väg och har några stackars killar som kan tänkas vara med.

Ska även under dagen kolla på Cinahl och se vad man kan hitta kring detta område..



HejdåHejdå

2009-02-05 @ 09:43:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0