Rännande...

Idag skulle Niklas jobba. Det gjorde han iof också. Men slutade kl 11... lagom till att trötta Anna vaknade. Kanon enligt mig då jag tycker att alla dagar är väldigt innehållslösa för tillfället. Hade planerat att åka till JKpg nån dag i veckan... men kan ju inte åka när han jobbar. Så att inse att ytterligare en tråkig dag berikades med att han var hemma när jag vaknade så att vi kunde åka till Jkpg idag var kanon.

Käka frukost och gjorde mig i ordning och iväg kom vi. Hur skönt som helst att inte ha brottom... nästan ingen annan som hade fått för sig att va ute o handla idag heller... gjorde resan ännu trevligare. Började på 1 Klass... skulle ha regnskydd till vagnen och ett par tofflor som inte fanns här på baby proffsen. Belv inget av det... visade sig att det hade slutat sälja OTH vagnar o hade då inga lämpliga skydd... o tofflorna fanns bara i stora storlekar. SKITANS!

Visste att Jkpg innehöll även Baby Proffsen men vart faan ligger det? Ringde mamma o försökte kolla om hon kunde slå det på nätet... men inte hade hon en dator nära... Hon frågade om man inte kunde slå det på GPSn o det kan man säkert om den inte legat hemma i hyllan. Bestämde oss för att skita i hela grejen. Började ta oss ut från parkeringen till 1Klass och inser att Baby Proffsen ligger på andra sidan gatan =P Kanon! Dit hittade vi utan både GPS o vägbeskrivning. Där införskaffades ett regnskydd... inga tofflor... de är tydligen poppis för de små va slut där med. Regnskyddet blir nog bra iaf... efter att ha provat massa olika... det blev ett rött... är så trött på alla svarta färglösa vagnar o tillbehör.

Lallade vidare till IKEA... införskaffade fåtöljer till kontoret så att man kan sitta där o spela spel. Så sängen ryker (detta kom jag o Maria fram till vid en oerhört intelligent diskusion för några dagar sen).  Blev som vanligt lite annat pyssel också när man ändå är där. Klarade hela IKEA utan att ramla ihop. Stolt. Var dock lite segare när vi skulle ta oss igenom A6... men hade inget direkt som vi skulle köpa där så det gjorde inget. Blev två amningslinnen bara o lite lunch sen skyndade vi tillbaka till bilen.

Skönt att ha resan gjord... och ännu skönare att ha en dag då jag faktiskt har gjort något. Väl påväg hem insåg vi även att vi kunde va lite mer duktiga... så innan vi landade hemma åkte vi o storhandlade. Duktiga vi. Kom hem... plockade in all mat och Niklas fixade ihop en av fåtöljerna.

Bra gjort av oss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0