Opponering!

Nu är det plugg som gäller igen. Målsträckan kvar nu innan examen. Bara 1,5 vecka kvar. Så nästa fredag ska jag gladeligen mottaga broschen i kyrkan. Men innan det är det massa att göra. Sitter nu o läser på ett arbete som vi ska opponera på, skit roligt och fruktansvärt tråkgt. Roligt då det är så dåligt skrivet... men sen måste man ju presentera sina komentarer på ett snällt och konkret sätt... inte lika kul. Men ska nog gå... opponeringen är på onsdag nästa vecka, så lite tid kvar. Ska upp o försvara vårat arbete på tisdag, måste hinna läsa detta några gånger innan dess o ändra lite som jag kommit på att vi missat.

På nästa onsdag blir det även examensmiddag med klassen, tydligen inte så många som anmält sig men får väl ha kul med de få. På fredagen blir det som sagt examen i kyrkan... sen kalas i Hjoet. Lördagen blir det mer kalas med klassisar och god mat.. Blir många kalas den veckan. Men sen är man klar sjuksköterska... jisses känns knas.

Känns konstigt... ingen mer skola... inga fler tentor... inga fler klassisar =( Får nog börja plugga igen sen det hör ju jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0